Kado

Beste zorgprofessional,

De kado’s die je hier vindt, zijn een start om jouw zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. Ik hoop dat ik je mag inspireren om ondernemerschap in jouw zorgprofessie te integreren. Ik geloof dat jij een bron van inspiratie bent voor de mensen die je helpt met hun gezondheid en geluk. Ik wens dat je fijne collega’s om je heen hebt, die je versterken. En bovenal gun ik je dat je mag genieten van je werk en er ook genoeg mee verdient. Met het geld dat je verdient kun je betekenisvolle dingen voor jezelf en voor anderen doen.

Wat goed is voor jou, is goed voor de mensen die je helpt en voor je collega’s. Het is goed voor onze gezondheidszorg.

 

Christel geschreven

E-BOOK

Ondernemerschap in jouw
zorgprofessie integreren

Een zelfstandige zorgondernemer zijn, dat geeft vrijheid. Je kunt je richten op waar je goed in bent en jouw beste zorg bieden aan de mensen die jij zo goed kunt helpen.

Maar hoe bied je nu zorg op de manier zoals jij dat wilt als er regels van buitenaf worden opgelegd? Regels waarbij je het gevoel hebt dat ze je beperken maar dat je ze toch moet volgen.

Dit gratis e-book helpt je op weg om jouw eigen pad als zorgondernemer te kiezen.

Ik wil dit gratis e-book

IInd Block Image
OPPEPPERS
IVth Block Image

Oppeppers om jezelf
zichtbaar te maken

Gun mensen dat ze jou kunnen vinden en dat jij ze mag helpen.

Wil je mensen inspireren en positieve resultaten in de gezondheidszorg delen?
Vind je dit nog spannend of heb je het gevoel dat het ongebruikelijk is om op de voorgrond te treden? Lees dan de oppeppers.

Ze geven moed en liften je op wanneer je het spannend vindt en het daardoor liever niet doet.

Ik wil de gratis oppeppers


INSPIRATIE

Gratis inspiratie
per mail

Gratis inspiratie, tips en verhalen voor jou om ondernemerschap meer in je zorgprofessie te integreren en samenwerking in de gezondheidszorg te stimuleren.

De mailing zal je ook stimuleren om stappen te blijven zetten om dichter bij jouw doel te komen. Met de mailing wil ik jou als zorgondernemer verder op weg helpen zonder iets te willen verkopen.

Ik wil gratis inspiratie 

VIth Block Image
SPARREN
VIIth Block Image

Sparren
met Christel

‘Sparren met Christel’ is voor zorgprofessionals die ondernemend zijn, goed voor zichzelf willen zorgen en willen samenwerken, maar vastlopen of weten hoe ze hun ideaal kunnen realiseren. Door deze sparringsessie zet je de volgende stap op weg naar het bieden van zorg op jouw manier.

Deze sparringssessie wordt voor het symbolische bedrag van € 77,- aangeboden om het voor zoveel mogelijk zorgverleners toegankelijk te maken. De marktwaarde is € 225,-. 


Sparren met Christel

Podcast

Podcast
'Als de dood voor het leven'

In de podcast bespreken Anne-Aimée en Christel thema's over het leven, overleven en de dood.

Ze hebben een missie: dat is het licht en donker in onszelf omarmen en het bespreekbaar maken van de dood. Hoe meer angsten wij aankijken en gevoelens voelen die pijn doen, hoe intenser en mooier we het leven beleven en juist leven.

De podcast kan je beluisten via Spotify en Apple Podcast.

VIIIth Block Image
Wil je op de hoogte blijven?

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen