Oppeppers - Laat jezelf zien

Door Christel Hafmans | augustus 2019 | Zuiver Ondernemen

Gezondheidszorg is zeker geen product en we verkopen onze dienst niet. Maar hoe moeten de mensen die jij heel goed zou kunnen helpen jou dan vinden?

In de gezondheidszorg is het nog vrij ongebruikelijk om op de voorgrond te treden. Aan het delen van inspiratie, nieuws of enthousiaste berichten over positieve resultaten bij mensen wordt nog niet veel gedaan. Gezondheidszorg is zeker geen product en we verkopen onze dienst niet. Maar hoe moeten de mensen die jij heel goed zou kunnen helpen jou dan vinden?

Afgelopen donderdag hebben 15 zorgprofessionals het lef gehad om met elkaar te kijken naar wat hun weerhoudt om zichzelf te laten zien. Allen hebben ook concreet een eerste stap gezet. Het maakt niet uit of de stap klein of groot is, als je maar in beweging komt en blijft. Iedere stap is een stap dichter bij jouw doel. Zo weten steeds meer mensen dat jij er voor ze bent.

In de vele gesprekken die ik met zorgprofessionals heb, hoor ik, dat ze dit werk doen omdat ze van betekenis willen zijn voor anderen. Dat ze hun expertise door willen geven om bij te dragen aan gezondheid en heling van mensen. Het maakt ze blij wanneer ze zien dat hun behandeling bijdraagt aan positieve gezondheidsresultaten en wanneer mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun welzijn. Herken je dit?


oppeppersIkzelf herken dit zo! Het maakt mij ook zo blij wanneer ik zie dat zorgprofessionals hun eigen keuzes maken en wanneer het persoonlijk en ook financieel goed gaat, waardoor zij mensen nog beter kunnen helpen. Waardering en dankbaarheid maakt ons gezonder. Daarom geef ik graag.

Ik gun mensen dat ze jou kunnen vinden en dat jij ze mag helpen. Daarom heb ik mijn eigen ‘oppeppers’ voor jou op een rij gezet en deel ik ze met jou. Ze geven me moed en liften me op wanneer ik het spannend vind en het liever niet doe. Onder iedere ‘oppepper’ heb ik speciaal voor jou een korte toelichting geschreven. 

Ik hoop dat dit ook jou verder helpt om jezelf te laten zien.

ik wil de oppeppers

 

Heel veel plezier en succes.

En laat je me weten wat je grootste inzicht is door hieronder te reageren? Ik vind het leuk je beter te leren kennen!

Christel geschreven


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Meer in deze categorie: « Samenwerken voor groei Vrijheid »