Gaat geld boven gezondheid?

Door Super User | september 2020 | Geld-zorg

Wil je dat er iets verandert in de gezondheidszorg? Dan moet je het op eigen kracht doen en het huidige zorgsysteem met vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars loslaten.

 

Gaat geld boven gezondheid

Uit gesprekken met ziekenhuizen en huisartsen blijkt dat er behoefte is aan een holistische aanpak gericht op gezondheid en preventie in plaats van herstellen van ziekte. 

Echter is dit beperkt mogelijk omdat mensen geen (volledige) vergoeding van hun zorgverzekeraar krijgen en blijkbaar niet voor deze zorg zelf willen. Ze betalen immers ook al een premie aan de zorgverzekeraar voor zorg.

In eerste instantie kan het zeker zo zijn dat je zorgverzekeraar geen of slecht een gedeeltelijke vergoeding geeft. Maar houden we het nu in stand omdat geld boven gezondheid gaat?

Wat als je nu zelf betaalt voor de holistische zorg die jij wenst en daar geen vergoeding voor krijgt, kies je dan toch voor zorg die bij jou past?

Als je hiervoor kiest dan brengen we samen een beweging op gang om volledig te gaan voor onze gezondheid. Het beleid dat nu tegenwerkt zal zich daarmee gaan aanpassen aan onze behoeftes.

Geloof jij dat we holistische zorg kunnen bieden vanuit eigen kracht en buiten het huidige beleid van de zorgverzekeraar om, bericht me dan.

persoonlijk bericht

Je bent niet meer de enige die gelooft dat dit kan.
Samen kunnen we dit bereiken.

Christel geschreven

Meer in deze categorie: Wurggreep of vrijheid? »
Wil je op de hoogte blijven?

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen