Wat zeggen anderen

Door Christel Hafmans | april 2019 | Zuiver Ondernemen

Nog steeds raakt het mij als ik zie dat zorgprofessionals zich aan het aanpassen zijn aan de kaders die ons huidige gezondheidszorgsysteem stelt. Als ik zie dat het hunzelf helemaal geen goed doet.

 

wat zeggen anderen

Als het jezelf geen goed doet, hoe kan het dan goed doen voor de mensen die je helpt?

Wat me ook raakt is als een zorgprofessionals zichzelf kleiner maakt omdat deze denkt dat andere kundiger zijn of meer kunnen. In mijn beleving is het zo dat iedere zorgprofessional een unieke bijdrage levert.

Een stukje bijdrage in het herstel van gezondheid van mensen of voorkomen dat mensen ziek worden.  Of je nu een arts bent of een therapeut. Of het nu regulier is of alternatieve geneeswijze. De mensen zoeken jou omdat jij hun het beste kan helpen. Daarom sta ik voor Zuiver Ondernemen in de gezondheidszorg.

Zuiver Ondernemen is de plek waar zorgprofessionals uit zowel de reguliere als de alternatieve gezondheidszorg harmonieus samenwerken en goed voor zichzelf zorgen.
Hierdoor versterken ze elkaar met hun unieke expertise, waardoor ze mensen nog beter kunnen helpen en een reële financiële vergoeding voor hun diensten kunnen vragen.

De wetenschappelijke, praktische en spirtuele geneeskunde komt zo samen. Dit zorgt ervoor dat mensen zelf op alle facetten van het leven de weg kunnen vinden en hierin hun eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen.
Een weg om jezelf te 'helen'.

Ik krijg energie van als ik zorgprofessionals mag helpen en dat zij stappen durven te gaan zetten die goed zijn voor hun en daarmee goed voor anderen.

Iedere zorgprofessionals die ik 1 op 1 mag ondersteunen in het kiezen van hun eigen weg, inspireert mij ook.

"Als geven en ontvangen in balans is, dan wordt wat ogenschijnlijk onmogelijk lijkt, mogelijk"


Mooi als we elkaar versterken en dit is wat het Ellen, Nard en Jacqueline heeft gebracht en wat zij mij brengen.

Ellen Geleijnse - Integrale psychologie

 


Door de samenwerking met Christel van Zuiver Ondernemen durf ik nu voor mezelf te beginnen. Ik ben minder aan het denken - ik ga me nu maar overgeven aan hoe het is. Ik droom weer en daar word ik blij en vrij van.

Ik doe het nu op mijn manier en als ik hierin geloof dan kom ik vast verder. Ik geloof nu dat de sky the limit is.

Christel is wel op een bijna onopmerkbare manier kritisch en direct, maar dit is niet vervelend. Ze benoemt wat ze ziet en dat helpt me verder. De manier waarop Christel het doet is heel relaxt. Je hebt niet door dat je keihard aan het werk bent, maar het brengt wel heel veel.

Wat maakt zorgprofessional Ellen Geleijnse uniek?
Christel zegt: Ellen Geleijnse is een oprechte psychologe die mensen in hun kracht zet en kijkt naar alle aspecten van het leven. Met haar frisse integrale blik ondersteunt zij mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen. Door haar spontane en open houding verdwijnt de schroom om naar een psycholoog te gaan. 

Ik ben dankbaar voor de verbindende samenwerking met Ellen en dankbaar dat ik haar mag ondersteunen bij de grote stappen die zij zelf zet om als zelfstandig psychologe te gaan ondernemen. 


nard keuten

Nard Keuten – Energetisch therapeut en leraar oer-ritme

Door de samenwerking met Christel ben ik meer mijn eigen waarden gaan zien. Ik durfde al alles, maar het wordt nu veel helderder dat ik mezelf kleiner maak dan dat ik ben en dan wat ik andere breng.

Christel zet me weer in mijn kracht die ik zelf vaak niet zie of vergeet. Mijn blinde vlek is nu zichtbaar. Ik zie dat ik nu zoveel meer doe dan ik altijd dacht. Het voelt heerlijk! Ik raad mijn collega zorgprofessionals die zo veel kunnen en het gevoel hebben niet gezien te worden aan om een sessie te plannen met Christel. Ze zal je opvijzelen.


Wat maakt zorgprofessional Nard Keuten uniek?

Christel zegt: Tijdens mijn eigen weg van herstel heb ik Nard als een dienend zuiver persoon ontmoet. 

Hij heeft mij geholpen om mijn drie oer-ritmes weer met elkaar in balans te brengen. Hij heeft een blik vol met behandelwijze die hij waar gewenst inzet. Vervolgens heeft hij mij geleerd hoe ik dit zelf kan doen.

Onwerkelijk en groots hoe Nard mensen met chronische en complexe klachten helpt. Hij heeft zelf nog niet door hoe impactvol zijn werk is.


Jacqueline roepke

Jacqueline Roepke - Coach stressreductie

Christel is een kei in analyseren en kan als geen ander overstijgend denken. Zij geeft woorden aan wat niet gezegd wordt. Waar anderen alleen de bomen zien, ziet Christel het bos. In no time ziet zij mogelijkheden voor samenwerking met andere partners. Christel heeft een uitzonderlijk talent. Daarnaast is zij als mens ook nog eens heel fijn, oprecht en zuiver. 


Wat maakt zorgprofessional Jacqueline Roepke uniek?
Christel zegt: Jacqueline is een sprankelende vrouw die zich zelf blijft ontplooien en met haar eigen(wijze) inzichten vrouwen helpt met hoe ze vanuit ontspanning en plezier alle ballen in de lucht kunnen houden. 


Door de combinatie van:

groen vinkje haar jarenlange ervaring als HR adviseur

groen vinkje haar eigen ervaringen om uit een burn-out te komen 

groen vinkje haar rol als moeder van twee kinderen

groen vinkje en haar ambities als zorgondernemer

kan ze vrouwen en organisaties heel goed helpen om gezond te blijven. Zowel financieel als sociaal. Mooi hoe zij naar haar hart luistert.

Vanwege andere focus in werk en tijdgebrek ben ik gestopt met het geven van 1-op-1 begeleiding van zorgondernemers. Maar ik wil wel dat zoveel mogelijk zorgondernemers worden ondersteund in het bewandelen van hun eigen pad. Daarom wordt online de leerweg realiseer jouw zuivere zorgonderneming aangeboden en kun je deze bewandelen in je eigen tempo.

Christel geschreven 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.